Niklas Cederberg

Gala-Niklas på Swedish Beauty & Cosmetics Awards

Niklas och Iréne von Arronet på Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2013

I går kväll hade jag förmånen att få följa med på Swedish Beauty & Cosmetics Awards. Det var alltså bara att byta ut löpartajtsen mot en stilig smoking denna torsdagskväll.

Evenemanget hölls på Winterviken i Stockholm och där bjöds på både mat, dryck, prisutdelningar, härlig stämning och trevlig underhållning. Marie Serneholt ledde galan och mer än trettio olika priser delades ut. Den goda maten var signerad av Markus Aujalay som ni säkert känner igen från Sveriges Mästerkock på TV4.

Iréne von Arronet, som ni ser på bilden, och hennes företag Nature Treats/Annemarie Börlind var nominerade i klassen "Årets Ekologiska eller naturliga produkt". Även om det inte räckte hela vägen så är det ju fantastiskt att "bara" vara nominerad.

Detta blev verkligen en toppenkväll och jag var inte hemma förrän framåt småtimmarna. Det enda jag är lite fundersam över är varför det var så få nomineringar på produkter som är naturliga och ekologiska? Borde vi inte vara där redan? I och för sig heter ju leverantörsföreningen för galans produkter KTF dvs Kemisk-Tekniska Leverantörförbundet men det bör väl inte hindra att bra och skonsam naturlig hudvård får en större plats på en sån här gala.

Eller vad tycker ni?

Tack Iréne, Karin och ni andra på Nature Treats för en suverän kväll. Nästa år vinner ni!!!