Annons
Annons

Nyttig nyponsoppa med mandelbiskvier

En nyttig nyponsoppa utan vitt socker som kan serveras både varm och kall. Servera med en klick glass som en god efterrätt, eller varför inte med lite keso som ett mättande mellanmål.

Redaktionen

17 oktober, 2014
Nyttig nyponsoppa med mandelbiskvier
Dela inlägget

En nyttig nyponsoppa utan vitt socker som kan serveras både varm och kall. Servera med en klick glass som en god efterrätt, eller varför inte med lite keso som ett mättande mellanmål.

Nypon är en god källa till C-vitamin och antioxidanter, läs mer om den nyttiga superfrukten här: Nypon – nyttigare kan det inte bli.

Annons
Fakta

Fakta

Receptet är skapat av Maya Dilek.

2
Nyponsoppa
7 dl kallt vatten
0,5 dl nyponskalsmjöl
1 msk potatismjöl
3 msk Sukrin Gold

Mandelbiskvier
2 äggvitor
3 dl mandelmjöl
0,5 dl agavesirap eller samma mängd Sukrin Gold
Om du använder agavesirapen blir biskvierna lite mjukare och nästan sega. Med Sukrin Gold får du en istället en lite hårdare biskvi med mindre kalorier.

Annons
Annons