Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Missa inga nyheter och erbjudanden från Kurera!
Vårt nyhetsbrev kommer två gånger i veckan och är helt gratis.
Anmäl dig genom att fylla i dina uppgifter här:

E-postadressen är nu registrerad, du kommer att få vårt nästa utskick!

Prestationsbloggen

Ensamhet i Coronatider

Vad jag längtar till att träffa människor. Gör inte ni det också? Jag börjar känna mig mer och mer kufisk.  Jag tror att det är många som känner sig väldigt ensamma just nu. Jag spelade in ett avsnitt som släpptes i veckan om ensamhet. För att komma med råd som jag har snappat upp från tidigare gäster och mina egna reflektioner. Dessutom pratar jag om att jag tror vi alla har något att lära oss av Coronakrisen. Vi har fått en chans att blicka inåt. Corona är som en reboot för samhället och för oss som individer. Och det är bra. Även om det börjar bli tråkigt att inte kunna ses.

Lyssna gärna till det:

https://soundcloud.com/prestationspodden/ensamhet-och-hitta-din-livslaxa-i-coronakrisen

Som tur är så samarbetar jag med Gabriella Picano, som är pt, annars är jag ganska ensam. Vi håller på att ta fram en Mind- and body bootcamp. 7 dagar av meditation och träning med oss som ledare. Jag tror på att man behöver träna både sinne och kropp för att må riktigt bra. Här kan ni se en liten introduktion och förstå mer vad det handlar om. Jag säger till när vi är klara med bootcampen. Det har varit så utmanade att filma.  Jag och Gabriella är helt slut. Det verkar vara tufft att vara filmstjärna:).

https://youtu.be/TskOQaueSoQ

 

Här är ett oredigerat klipp:

Här kan ni se en liten introduktion av vad som sen ska bli en hel bootcamp!

 

Ha en härlig helg:)


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skriv ut artikel


Släpp dina rädslor

Släpp dina rädslor

STRESSHANTERING

Det största hindret i livet är rädslan. Rädslan att misslyckas. Vad ska andra tycka? Och det värsta av allt. Tänk om jag misslyckas helt? Mitt svar till mina kunder är oftast. Du ska misslyckas, hela tiden. Inget är ett misslyckande. Vi måste få pröva saker. Precis som när vi var barn och lärde oss gå. […]

Stresshantering

Stresshantering

Okategoriserade

Det är en bra fråga att ställa sig själv om stressen är alldeles för hög och prestationskraven stora. Det är viktigt att prestationen är riktad från dig. Att du står i din energi utan att vänta på andras bekräftelse. Annars blir det så tungt och man blir aldrig nöjd med sig själv på riktigt. Många […]

Trauma och nervsystemet

Trauma och nervsystemet

STRESSHANTERING

Jag är övertygad om att det är små och stora trauman som ligger bakom hög stress och psykisk ohälsa. Trauma och nervsystemet är dagens ämne! Därför sökte jag upp Leila Andersson som kan mycket om det här. Hon är skribent, holistisk livsstilscoach, utbildare, yoga- och meditationslärare. Länge arbetade hon med marknadsföring som projektledare och stressen […]

Det är bra att gråta

Det är bra att gråta

Okategoriserade

Många jag möter i min coachning har svårt att gråta. Det är liksom som om de tagit rollen som förälder och försöker hålla i hop sin familj. Hur skulle det se ut om ledaren grät? Vi stänger av istället. Vi trycker bort och lagrar stress i kroppen. På 80-talet upptäckte forskaren William Frey att tårar […]

Tillbaka efter utmattning

Tillbaka efter utmattning

Okategoriserade

Starta med mjukhet: Besök ditt kontor och äter lunch ett par gånger innan du är igång på jobbet. Innan det är dags att smyga igång. Långsamt. I din takt. Be chefen vara extremt tydlig – gör en tydlig arbetsbeskrivning för tjänsten baserad på 100%. Vilka är dina uppgifter och ansvar ingår? Bryt ned tjänsten och […]

Du behöver inte mindre

Du behöver inte mindre

Okategoriserade

Du behöver inte mer. För att utvecklas till den du vill vara. Du behöver inte mer för att bli gladare och mindre stressad. Du behöver förmodligen mindre för att kunna andas och för att få space att hitta din väg i livet. Detta är det första jag hjälper mina kunder med. Rensa bland måsten, aktiviter […]

Downshifting

Downshifting

Okategoriserade

Stressar och kämpar för att dra in pengar till saker vi inte blir lyckliga av. Som i sin tur dessutom skadar världen. Det är ju inte klokt. Vad håller vi människor på med är tanken som dyker upp när jag intervjuar Linda Jonsson. Detta avsnitt handlar om downshifting. Det är något Linda Jonson har gjort. […]

Utmattning och bakslag

Utmattning och bakslag

Okategoriserade

Det kan komma bakslag – Risken för bakslag är stor och det är viktigt att du och de du arbetar med är ärliga om hur det går för dig och du måste lyssna till dina signaler. Är det för mycket och kroppen sänder signaler-backa. Ibland kommer bakslagen utan minsta påfrestning. Det bara kommer. Utmattningen sitter […]

Lyckan är kortvarig

Lyckan är kortvarig

Lycka

  Det här var början av den värsta promenad i mitt liv. Jag skrev om den i somras. Här jag typiskt entusiastisk och anar inga faror, helt orädd. Vi ska bara upp på ett nytt berg. Glad och kaxig kämpande jag mig upp till toppen. På vägen upp var det rätt snårigt och det låg […]

Livspusslet och stressen

Livspusslet och stressen

STRESSHANTERING

Är det inte märkligt. Först lever vi en par relation och arbetar på 100 procent. Det är slitigt men det funkar. Sen kanske gifter vi oss, skaffar några barn och när barnen är 1-1,5 år så börjar de flesta att arbeta 100 procent igen. Vi växlar upp. Boendet blir större och kostnaderna likaså. Trycket ökar. […]

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)