Prestationsbloggen

Podden är ute i dag!

 

Idag sänder jag ett avsnitt med Josefin Dahlberg. Hon är influencer och blev känd när hon berättade om hennes alkoholproblem. Hon började drick vid 10 års ålder och vid 20 var hon nykter alkoholist.
När Josefin slutade dricka och ändra sitt liv lärde hon sig att inte bry sig om vad andra tycker. Det har hon verkligen använt sig av som influencer, författare, yogalärare och nu när hon säljer kristaller i hennes webbshop Ohlamoon.
I dag berättar hon om stressen hon haft och hur hon varje dag praktiserar självkärlek.

Riktigt imponerad av hennes sätt att våga tro på sig själv. Det smittar av sig ordentligt. Hon talar om hur hon i det lilla prövar till exempel att ha hatt. Även om folk stirrar. Och hur det har hjälpt henne att göra precis det hon vill i livet.

Vi pratar kring hennes stress och hur hon inser att återhämtning är viktigt. Klicka och lyssna!

https://soundcloud.com/prestationspodden/alkohol-och-stressen


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Skriv ut artikel


Jämförelse

Jämförelse

Okategoriserade

  Helst ska man inte järmföra sig alls. Det är ju döden på all glädje men om man nu ska jämföra sig. Då tycker jag det är viktigt att vara schysst nog mot sig själv och jämföra sig med någon med samma förutsättningar. Alltså innan du hetsas av någon du ser på tex instagram. Fråga […]

Adhd kan vara orsak till utmattning

Adhd kan vara orsak till utmattning

Okategoriserade

https://soundcloud.com/prestationspodden/adhd-och-utmattning   Hej! Vilken underbar onsdag. Onsdag är bästa dagen tycker jag. För då släpper jag podden. Visste ni att ADHD kan ligga till grund till utmattning?  Jag pratade med Lotta Borg Skoglund som är överläkare och forskare och en av grundarna till SMART Psykiatri. Lotta har skrivit boken ADHD från duktig flicka till utbränd […]

Energibalansen

Energibalansen

Okategoriserade

  För att undvika stress är det superviktigt att du gör saker som ger dig energi. Det är mycket är livet som tar energi därmed tänk på att unna dig själv stunder där du njuter. Inte bara följa ett utstakat schema. Fundera över hur mycket tid i veckan som du ger dig själv stunder där […]

Podden är ute i dag!

Podden är ute i dag!

Okategoriserade

  Idag sänder jag ett avsnitt med Josefin Dahlberg. Hon är influencer och blev känd när hon berättade om hennes alkoholproblem. Hon började drick vid 10 års ålder och vid 20 var hon nykter alkoholist. När Josefin slutade dricka och ändra sitt liv lärde hon sig att inte bry sig om vad andra tycker. Det […]

Återhämtning först

Återhämtning först

Okategoriserade

  Stress för mig är då jag inte klarar att vara där jag är och hela tiden lever efter en agenda. En lista med saker som ska bokas av. Jag tror det är viktigt att påminna sig att det är ok att vila och njuta innan man göra allt som står i din to do […]

Livsregler som skapar utmattning

Livsregler som skapar utmattning

Okategoriserade

Hej. Idag har jag cyklat in till stan för att träna utomhus jag sitter på Clarion hotell som har blivit mitt kontor sen bootcampen. Jag kom och tänka på hur fel det är när folk tror att vi mattar ut oss för att vi jobbat för mycket. Eller att vi inte pallar trycket. Att matta […]

Lärdomar av en utmattning

Lärdomar av en utmattning

Okategoriserade

Hej på er. Vilken jobbig vecka, jag har börjat klippa podcasten själv och det är ett pilligt jobb. Lite av samma känslor som jag hade ifrån att vara Art director kommer tillbaka. Jag slungas tillbaka till situationen när jag arbetade på reklambyrå. Usch!  Jag är så lycklig över att jag är coach. Jag stressas av […]

GURKMEJASHOT

GURKMEJASHOT

Okategoriserade

Hej. Jag besökte en kvinna som kunde Ayurveda för ca 10 år sedan. Hon bodde på min gata. Hon var helt otrolig. En och en halvtimmes behandling med massage och olja och dessutom kunde hon säga precis vem jag var genom att titta på mina händer och tunga. Hon sa till mig att dricka Gurkmejashot. […]

Återhämta dig även när du jobbar hemifrån

Återhämta dig även när du jobbar hemifrån

Okategoriserade

Det är lätta att glömma bort återhämtning när du jobbar hemma. Akta dig för det! Lägg in återhämtning  i kalendern. Lika självklart som allt annat du bokar in. Varje timme behöver du en kort stund av återhämtning. Och en längre paus på förmiddagen och en på eftermiddagen. Ta ordentliga luncher där du inte sitter med […]

Ensamhet i Coronatider

Ensamhet i Coronatider

Okategoriserade

Vad jag längtar till att träffa människor. Gör inte ni det också? Jag börjar känna mig mer och mer kufisk.  Jag tror att det är många som känner sig väldigt ensamma just nu. Jag spelade in ett avsnitt som släpptes i veckan om ensamhet. För att komma med råd som jag har snappat upp från […]