Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Missa inga nyheter och erbjudanden från Kurera!
Vårt nyhetsbrev kommer två gånger i veckan och är helt gratis.
Anmäl dig genom att fylla i dina uppgifter här:

E-postadressen är nu registrerad, du kommer att få vårt nästa utskick!

Prestationsbloggen

Mind and body bootcamp

 

Hej!
Hoppas det är bra i sommar värmen!
Jag och en vän so är Pt, Gabriella Picano lancerar en ny produkt: Mind and body bootcamp.
Vi tror på att det är viktigt att träna både kropp och sinne. Efter träning är det lättare att ta till sig meditationen. Dessutom så kan du göra detta hemma både inomhus och utomhus

I 7 dagar får du tillfälle att träna både kropp och sinne. Träningen är 10-15 minuter per pass och stärker dig samtidigt som du tränar upp din rörlighet. Gabriella, som är pt, guidar dig på ett pedagogiskt sätt som gör träningen enkel och rolig.

Efter träningen får du meditera tillsammans med Caroline. En enkel meditation där du skannar din kropp och fokuserar på andning.  Caroline, som är coach, guidar dig på ett lugnt och metodiskt sätt och ger dig även uppgifter och övningar i personlig utveckling.

Klicka på länken och följ instruktioner. Priset är 349 kr!
Vill du se en film som beskriver lite hur bootcampen är. Så kolla här!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Skriv ut artikel


Downshifting

Downshifting

Okategoriserade

Stressar och kämpar för att dra in pengar till saker vi inte blir lyckliga av. Som i sin tur dessutom skadar världen. Det är ju inte klokt. Vad håller vi människor på med är tanken som dyker upp när jag intervjuar Linda Jonsson. Detta avsnitt handlar om downshifting. Det är något Linda Jonson har gjort. […]

Utmattning och bakslag

Utmattning och bakslag

Okategoriserade

Det kan komma bakslag – Risken för bakslag är stor och det är viktigt att du och de du arbetar med är ärliga om hur det går för dig och du måste lyssna till dina signaler. Är det för mycket och kroppen sänder signaler-backa. Ibland kommer bakslagen utan minsta påfrestning. Det bara kommer. Utmattningen sitter […]

Lyckan är kortvarig

Lyckan är kortvarig

Lycka

  Det här var början av den värsta promenad i mitt liv. Jag skrev om den i somras. Här jag typiskt entusiastisk och anar inga faror, helt orädd. Vi ska bara upp på ett nytt berg. Glad och kaxig kämpande jag mig upp till toppen. På vägen upp var det rätt snårigt och det låg […]

Livspusslet och stressen

Livspusslet och stressen

STRESSHANTERING

Är det inte märkligt. Först lever vi en par relation och arbetar på 100 procent. Det är slitigt men det funkar. Sen kanske gifter vi oss, skaffar några barn och när barnen är 1-1,5 år så börjar de flesta att arbeta 100 procent igen. Vi växlar upp. Boendet blir större och kostnaderna likaså. Trycket ökar. […]

Rensa

Rensa

Okategoriserade

Om du har för mycket? Andas knappt. Kanske utmattad. Känner du symtomen kommer på löpande band. Kanske tryck över bröstet, springande tankar och dålig sömn. Eller ja, listan kan göras lång. Då kan jag direkt säga att du har för mycket. Det kan vara svårt att inse själv. Tankar som att alla andra klarar ju […]

Stress på elitnivå

Stress på elitnivå

Okategoriserade

  Det här avsnittet får ni bara inte missa. Robin Söderling är otroligt bra på att beskriva sin resa. Sin utmattning och alla som han varit med om i sin karriär. Lyssna!   https://shows.acast.com/prestationspodden/episodes/stress-pa-elitniva

Att leva utan stress

Att leva utan stress

Okategoriserade

Att leva utan stress är när det du tänker, vad du säger och vad du gör är i linje. Vad vi lägger vår energi på växer. Det är ju inte konstigt direkt. Men livet rullar och helt plötsligt märker även jag hur jag ödslar energi på onödiga saker. Ödslar energi på människor. Som kanske bara […]

Välkommen på Stesscoachingcirkel

Välkommen på Stesscoachingcirkel

Okategoriserade

  Lycka är när det du tänker, vad du säger och vad du gör är i harmoni. Vad vi lägger vår energi på växer. Det är ju inte konstigt direkt. Men livet rullar och helt plötsligt märker även jag hur jag ödslar energi på onödiga saker. Ödslar energi på människor. Som ger ingenting. Kanske sociala […]

Vad är viktigt på riktigt

Vad är viktigt på riktigt

Okategoriserade

Stresshantering: Det är lätt att tappa sig själv när jobbet sätter igång igen. Deadlines och jobbiga utmaningar kan verkligen förvirra oss och göra att vi tappar oss själva. Jag tycker det är viktigt att hålla fast vid ”semesterperspektivet”. Vi hittar ett sundare perspektiv när vi är på semester då vi inser att jobb och prestation […]