Annons
Annons

Rabarberpaj LCHF-style

Rabarberpaj blir aldrig tråkigt. Den här godingen är dessutom bakad i bästa LCHF-style.

Redaktionen

20 juni, 2013
Rabarberpaj LCHF-style
Dela inlägget

Rabarberpaj blir aldrig tråkigt. Den här godingen är dessutom bakad i bästa LCHF-style.

Annons
Fakta

Fakta

Receptet kommer från redaktionens egna blogg
www.kurera.se/redaktionen.

Ingredienser

Två pajer:

100 gram smör
4 ägg
1,5-2 dl sukrin
2 dl kokosmjöl
2 dl mandelmjöl
2 tsk bakpulver
ca 2-3 dl mjölk
ca 1 liter rabarber i bitar

Gör så här

Sätt ugnen på 200 grader.
Smält smöret.
Vispa ägg och sukrin poröst.
Rör i smöret.
Tillsätt kokosmjöl, mandelmjöl och bakpulver, fortsätt vispa.
Häll i mjölken och rör till en jämn deg. Konsistensen ska vara som en lös deg. Om den blir för torr – späd med mer mjölk.
Häll i rabarber i smörade formar och strö sukrin ovanpå.
Platta ut degen med händerna och lägg den ovanpå.
Grädda cirka 25-30 minuter.

Annons
Annons