Annons
Annons

Raw pistagebakelser med mintchokladmousse

Här är desserten för den med passion för choklad. En underbar mintchokladmousse - med avokado som bas - serverad på en härlig liten pistagemussla sötad med dadlar. Gott!

Redaktionen

6 september, 2014
Raw pistagebakelser med mintchokladmousse
Dela inlägget

Här är desserten för den med passion för choklad. En underbar mousse på mintchoklad med avokado som bas serverad på en härlig liten pistagemussla sötad med dadlar. Gott!

Annons
Fakta

Fakta

Receptet kommer från Kureras blogg ”Riktig mat & hälsa”.
www.kurera.se/mias-mat-och-bakblogg.

4
Pistagebakelser/pistagemusslor
1 dl pistagekärnor, EKO
8-9 st daddlar, EKO (om du använder torkade dadlar, blötlägg dem i vatten någon timme innan du mixar dem)
1 msk kokosolja; EKO

Mintchokladmousse
2 msk kokosolja;, EKO
1 1/2-2 avocado EKO beroende om de är små eller stora
2 msk kakaopulver, EKO
1 1/2 msk agavesirap
1/2 tsk vaniljpulver, EKO
1 krm himalayasalt
1/4 dl finhackade färska ekologiska myntablad eller 1/2 krm pepparmintolja
1 tsk limeskal, finrivet, EKO
12 st hallon, färska EKO

Annons
Annons