Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Rawfoodfamiljen

Glöm dieter 3/3

19 oktober, 2013 | Kommentera (1)

Så jag har lovat tre delar av detta inlägg GLÖM DIETER, och har är sista delen. 
Beroende på vad man är ute efter så anammar man en diet. Om det är att passa in i sin grupp som maxar på med LCHF eller alla andra svenskar som oxo kör 5:2, så hoppas man att det ska förändra ens liv på ett eller annat sätt. Och det gör det , garanterat. Frågan är om du verkligen vill ha just den förändringen som den anammade dieten ger dej. Jag tror INTE det.

Vad jag vet efter mina veckor här på Tree of Life Rejuvenation Center i USa är att det finns bara EN “DIET”, om man vill kalla det så. Och inte särskilt överaskande är det en Plant baserad Levande Vegan kost som ger de absolut bästa resultaten på alla plan. Det spelar ingen roll vad du vill uppnå, denna kost fixar “biffen”. Jag har under de senaste 2 veckorna bevittnat dabetes-2 personer gått från blodsocker på över 275 till under 100, folk har tappat överflödig vikt som aldrig förr, gifter har rensats ut på löpande band och enegrinivån har varit topphög efter att detox tröskeln på 3-4 dagar passerats. 

Kosten gör att vi oxo luckrar upp invanda destruktiva tanke och känslomönster som är associerade till den destruktiva kosthållningen vi tidigare hade. Glöm yoghurt och musli, med fullkornsbröd med kesella och kalkon, it aint cutting it! 

Jag är än mer övertygad och taggad efter all den vetenskap som kommer ifrån Dr Gabriel Cousens och hans team. Het förbluffande och magiskt att det är så lätt att skapa en HEL och FRISK planet om vi bara tar oss tid att läsa på, utbilda oss själva och HANDLA i linje med det.

Så Glöm Dieterna man läser om i tidningarna och blaskorna, det e BULL, och det e inte konstigt att denna kosthållning inte ä fått så stor uppmärksamhet i media pga alla pengaintressen som finns och ligger bakom. Hur skull läkemedelsindustrin, jobb och folkhälsa se ut om de flesta helt plötsligt var friska, vakna occh tänkte utanför bubblan av samhällsliga normer. Vänta bara, det kommer med stormsteg och min intention är att pusha detta på alla seriösa plan som jag kan. 

Bless all of you dear ones! 
Chris

Postad: 19 oktober, 2013 Av: Rawfoodfamiljen Kategori: Okategoriserade | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

Glöm dieter 3/3

 1. Susanne skrev den

  Hej Chris,
  tack för intressant inlägg!

  Jag har så länge jag minns haft problem med mina tarmar som eskalerade för ett par år sedan. Läkarna konstaterade då att jag har ulcuröt colit, enligt dem en kronisk tarmsjukdom (inflammation).

  Själv är jag övertygad om att jag kan bli bra och för ett par månader sedan fastade jag och därefter började jag äta raw food och det är en märkbar skillnad sedan dess. Känner mig dock lite vilsen om vad och hur mkt jag behöver äta för att få tillräckligt med näring samt läka tarmarna. Och därför är min fråga till dig och Therese om ni kan rekommendera någon jag kan kontakta för kostrådgivning?

  Tack på förhand!
  Susanne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Therese och Christopher Argus
Ålder: 33 år.
Bor: Kungsholmen men flyttar till Peru i höst.
Familj: Sonen León 2 år.
Sysselsättning: Rawfoodkockar och lärare.
Om oss: Grönjuice var dag, fullt ekotänk, integrerat spirituella, yoga-rawfood-workshops, Peru i hjärtat, älskar naturen och sand mellan tårna.
Fokus just nu: Chris pluggar för fullt på Masters utbildningen i Spiritual Nutrition på Tree of Life, AZ medan han jobbar som privat yogalärare och raw kock. Therese tar fram nya smaskiga dessertrecept till kommande boken. Familjen flyttar till Peru under hösten för att starta ett Universitet Arbol de la Vida samt utveckla the Raw Cafe och som tillsammans blir Sacred Valley of the Inkas bästa plats för integrerad och holistisk hälsa.
Om bloggen: Med år av erfarenhet och utbildning från världsledande auktoriteter inom RAWfood och levande föda kommer vi att ta dig med på en resa genom en livsstil som är långt ifrån "mainstream" (jante) och som påvisar ett naturligt ekologiskt och, enligt oss, mer hållbart sätt att leva. I bloggen delar vi med oss av vårt vardagsliv, diverse recept, insiktsfulla fakta blandat med lättsamma bilder som talar de tusen orden, allt genom ett medvetet perspektiv med rawfood som grundpelare. Varmt välkomna!

Kategorier

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)