Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Rawfoodfamiljen

Hälsning från Tree of Life

22 oktober, 2013 | Kommentera (2)

I och med mina masters studier genom Cousen’s School of Holistic Wellness så spenderar jag nu 5 veckor på det magiska Tree of Life Rejuvenation center i Arizona. Vi börjar först veckan med en 10 dagars grönjuice fasta, kommer dela med mig av detta “protokoll” i ett senare inlägg. Det har hittills varit en magisk upplevelse där t.ex en kvinna som kom in med diabetes-2 har sänkt sitt blodsocker från 450 till 67, helt galet egentligen att det fungerar så klockrent efter bara 2 veckor, första veckan grön juice fasta och andra veckan Fas 1 diet, som Dr Cousens kallar det, en diet som håller toklågt GI, Glykemist index, och inte innehåller några som helst frukter. Se mer i hans bok Rainbow Green Live Food Cuisine

Vi hade en intressant lektion idag som pratade om våra individuella biokemiska och auyrvediska kompositioner. Jag får del med mig mer om detta i ett senare inlägg.

Mina 5 veckor på Tree of Life ser ut på följande sätt.

Vi började första 10 dagarna med en grönjuice fasta och när folk tagit sig över detox tröskeln efter 3-4 dagar så sker underverk och alla känner sig på topp.

Nu e vi inne i en Zero Point Process där vi jobbar igenom “root causes” för att bryta ner destruktiva beteende mönster som vi har vilat på både emotionellt och psykologiskt för att kunna fungera i en materiell värld som fria själar. Slutmålet är skala av alla mönster så att vårt sinne kan stillas och meditationen bli djupare där en enhet med “the divine” återfinnes.

Nästa vecka börjar 2 kurser med djupgående näringslära blandat med matlagningsklasser, och detta håller på ca 2 v, de heter Conscious Nutrition och Expanded Culinary Arts.

Min sista vecka här går vi in en veckas studier av Ancient Scriptures och Spirituella lärdomar väntar oss. Den heter Modern Essene Gathering och det förväntas levereras enastående nya profetior, kanske låter lite knäppt för en del, men jag kommer kondensera ner innehållet till vanlig folkmun så att alla kan förstå vad som senare levereras.

Fantastiska lärdomar och ljusa framtidsutsikter för mänskligheten.
C

Postad: 22 oktober, 2013 Av: Rawfoodfamiljen Kategori: Okategoriserade | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

Hälsning från Tree of Life

 1. Matilda skrev den

  Hej! Jag läste tidigare ditt inlägg om vad du har för åsikter om att vaccinera ditt barn osv. och undrar vad du tror och tänker om vaccin som rekommenderas att ta när man ska till tropiska länder som hepatitvaccin eller malariatabletter (även fast det inte är ett vaccin). Kan du rekommendera någon hemsida som är bra och tillförlitlig att läsa på om olika vaccin? Jag har googlat en del innan men det är ju så mycket information man vet ju knappt vad man kan lita på eller inte. Du har en jätte inspirerande blogg! Tack på förhand!

  • Rawfoodfamiljen skrev den

   Vi har valt bort all vaccinering och satsar på att stärka kroppens egna försvar. Rekommenderar den svenska sidan vaccin.me för mer info.

   Gällande malaria tabletter så skulle ingen av oss ta något sånt. Biverkningarna av förebyggande tabletter är fruktansvärda och det är ytterst få fall av malaria.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Therese och Christopher Argus
Ålder: 33 år.
Bor: Kungsholmen men flyttar till Peru i höst.
Familj: Sonen León 2 år.
Sysselsättning: Rawfoodkockar och lärare.
Om oss: Grönjuice var dag, fullt ekotänk, integrerat spirituella, yoga-rawfood-workshops, Peru i hjärtat, älskar naturen och sand mellan tårna.
Fokus just nu: Chris pluggar för fullt på Masters utbildningen i Spiritual Nutrition på Tree of Life, AZ medan han jobbar som privat yogalärare och raw kock. Therese tar fram nya smaskiga dessertrecept till kommande boken. Familjen flyttar till Peru under hösten för att starta ett Universitet Arbol de la Vida samt utveckla the Raw Cafe och som tillsammans blir Sacred Valley of the Inkas bästa plats för integrerad och holistisk hälsa.
Om bloggen: Med år av erfarenhet och utbildning från världsledande auktoriteter inom RAWfood och levande föda kommer vi att ta dig med på en resa genom en livsstil som är långt ifrån "mainstream" (jante) och som påvisar ett naturligt ekologiskt och, enligt oss, mer hållbart sätt att leva. I bloggen delar vi med oss av vårt vardagsliv, diverse recept, insiktsfulla fakta blandat med lättsamma bilder som talar de tusen orden, allt genom ett medvetet perspektiv med rawfood som grundpelare. Varmt välkomna!

Kategorier

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)