Redaktionen

Nässkölj med linsvätska?

Ja, jag var desperat och man tager vad man haver, sägs det ju.

Ska jag börja från början? Jo, när jag blir minsta lilla förkyld så sätter sig hela förkylningen på bihålorna. Jag låter galet sjuk (täbbt) och på jobbet tror alla att jag är värsta smittohärden, fast jag i själva verket är ganska frisk.

Nåja, nu i julas var jag inte ens sjuk men åkte längdskidor och snorade av kylan. Trots ett kilo papper (kändes det som, iallafall när jag skulle ta hem de använda) så fick jag ont i hela sidan av huvudet. Bihålorna.

Desperat, efter två dagars smärta, kommer jag att tänka på att nässköljning ska vara kanon. Men jag hade inga prylar. Till slut så kommer jag på den briljanta lösningen - linsvätska, den sorten som bara är saltlösning - den borde ju funka. Hällvänlig pip hade den ju också. Så jag skred till verket.

Efter min "behandling" kändes det mycket bättre och morgonen därpå vaknade jag med "friska" bihålor.

Men linsvätska blir ju dyrt i längden, nu när jag är fast för nässköljning, så nu har jag köpt en näsvän 🙂

Nose Buddy
/Malin

20130111-073922.jpg


One comment on “Nässkölj med linsvätska?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Skriv ut artikel


Koppla av, koppla ner, koppla bort…

Övrigt

Hon är här och nu. Öronen endera vinklade bakåt, mot mig, endera framåt, mot skogen omkring oss. Ett porlande vatten i ett dike, en uttorkad pöl eller ett rådjur på ängen får henne att reagera. Hon kräver min totala uppmärksamhet och närvaro.

Filmklipp från galan, Swedish Health Awards

Filmklipp från galan, Swedish Health Awards

Allmänt

Är ni nyfikna? Jag kanske är den mest stabila att hålla mobilen men ah, bättre än inget 🙂 Här är klipp på vinnarna från galan i torsdags, Swedish Health Awards 2017: Årets inspiratör: Årets influencer: Årets hälsobloggare: Årets hälsohjälte: Årets hälsoföretag: För er som inte hängt med så en kort summering kring galan: Swedish health […]

Yogans historia

Yogans historia

Allmänt

Hej på er! Här kommer ett litet kort blogginlägg från mig, jag tänkte mest tipsa om ett inslag som kanske intresserar er som jag hörde i morse på radion. Sveriges Radio har ett morgonprogram som heter Morgonpasset och i morse hade de en yoga-expert i studion, Josephine Selander. Så på med lurarna och lyssna på deras […]

Betakaroten, kan man ha det till barn som lider av soleksem?

Soleksem på barnen och betakaroten

Barn

Hej, Jag har försökt googla en del på betakaroten och barn, hur de reagerar på det, om det är skadligt. Men jag har faktiskt inte hittat något alls. Vi har varit på semester och de har varit väldigt känsliga för solen, mer än vanligt. Jag har smörjt dem med bra ekologisk solkrämer och använd aloe […]

Barnenshinderbana på Fitnessfestivalen 27/11 2016

Något barn som är sugen på utmana gladiatorer kända från TV?

Allmänt

Japp! Barnens hinderbana nu på söndag! Jag har anmält mina barn till Barnens hinderbana på Fitnessfestivalen. Det är en 1,5 km lång bana med 15 häftiga hinder som avslutas med det välkända gatloppet där gladiatorerna står och väntar på ungarna he he he. Vad sägs om repklättring mot vägg, armgång, vattenhinder och vippbrädor? Den här typen av […]

Skärmdump från TV4 Nyhetsmorgon - träna med barn

Bra tips från Paolo Roberto – träna med barnen

Barn

Jag såg ett klipp idag från TV4 nyhetsmorgon på deras facebooksida om att träna med barnen – en fantastiskt bra idé! Paolo Roberto hade med sig sin son Enzo och körde lite övningar nu när det är höstlov, bland annat övningen övningen “Spindelmannen”. Han hade också intressanta tankar kring hur man kan minska sitt barns stillasittande. Ta […]