Redaktionen

Abstinens

Malin rapporterar

Första dagen på detoxen och kaffeabstinensen är hemsk. Dödstrött och ont i huvudet. Vilket gift det är! Man märker det verkligen när man försöker sluta.

För övrigt har det gått bra. Så här åt (drack) jag (förutom MetodDraine och massa örtte)

7.30 en grön drink med nässelpulver, psylliumfrön, glutamin och citron
(och vatten förstås).

8.30 äpple-kanel-smoothie
1 äpple (skuret i bitar)
Ca 1 dl kokosmjölk och lite vatten
1/2 skopa proteinpulver vanilj
Kanel
Alla ingredienser mixas i en mixer.

20130516-101156.jpg

12.00 Till lunch blev det nässelsoppa – och nässlorna hade jag odlat alldeles själv 🙂

20130516-101304.jpg

15.00 redaktionen gjorde blåbär-vanilj-smoothie
Mandelmjölk
Blåbär
Hallon
Vaniljprotein

20130516-101527.jpg

18.00 middag –  Blomkålssoppa
Vilket även blir lunch idag.

19.00 – dagens fusk :S
Jo, jag skulle ju träna crosstrainer i en timme hade jag tänkt. Men huvudvärken var olidlig. Jag gjorde lite lite neskaffe (2 msk) och tog innan träning.
Efter träning tog jag en handfull med frön. Pallade inte en ”drink” till. Ville tugga!!
Så lite solrosfrön och pumpfrön blev dagens ”fusk”


One comment on “Abstinens

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Skriv ut artikel


Barnenshinderbana på Fitnessfestivalen 27/11 2016

Något barn som är sugen på utmana gladiatorer kända från TV?

Allmänt

Japp! Barnens hinderbana nu på söndag! Jag har anmält mina barn till Barnens hinderbana på Fitnessfestivalen. Det är en 1,5 km lång bana med 15 häftiga hinder som avslutas med det välkända gatloppet där gladiatorerna står och väntar på ungarna he he he. Vad sägs om repklättring mot vägg, armgång, vattenhinder och vippbrädor? Den här typen av […]

Skärmdump från TV4 Nyhetsmorgon - träna med barn

Bra tips från Paolo Roberto – träna med barnen

Barn

Jag såg ett klipp idag från TV4 nyhetsmorgon på deras facebooksida om att träna med barnen – en fantastiskt bra idé! Paolo Roberto hade med sig sin son Enzo och körde lite övningar nu när det är höstlov, bland annat övningen övningen ”Spindelmannen”. Han hade också intressanta tankar kring hur man kan minska sitt barns stillasittande. Ta […]

Fler läkare skriver ut D vitamin rapporterar SVT Aktuellt

Fler läkare skriver ut D-vitamin 

Blogginlägg

God morgon! Jag såg på nyheterna igår kväll, Aktuellt på SVT och tänkte rekommendera er att titta på ett av inslagen om D-vitamin. Enligt inslaget så skrev det ut till 14.964 patienter för d-vitaminbrist. Idag 2015 skrivs det ut till 126.045 patienter som fått receptbelagt d-vitamin. (Sen kan jag personligen tycka att de d-vitaminerna på […]

Dagens löpsedel: kom iform med… Gissa vad 

Övrigt

… Spelet som tagit välden med storm. Pokémon. Lite skämtsamt så hörde jag här om dagen ”Pokémon Go har gjort mer för folkhälsan än hälsoministern gjort på två år”.  Vad är din åsikt? Hiss eller diss?  Mvh Daniel, bloggar från solstolen. 

Pokémon jakt. Perfekt sätt att få ungarna att ut och röra på sig

Pokémon Go har stor hälsofördel

Blogginlägg

Har Pokémon febern även nått dig också? Japp här med. Sommaren 2016 kommer vara sommaren som alla sprang och fångade monster. Du som inte känner till det så tänkte jag berätta lite kort om det. Och det finns faktiskt en riktigt bra uppsida med sommarens stora fluga som är på ingång. I helgen så släpptes spelet i […]

Låt datorn skapa din packlista

Blogginlägg

Ska du ut och resa i sommar?  Ogillar du att skriva packlistor? Eller hinner du bara inte?  Låt datorn göra jobbet åt dig! Här kommer ett snabbt och bra tips till som ska ta korta eller längre resor i sommar: besök sidan packlista.com. Du fyller bara i vilket land du ska till, hur länge du […]