Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Missa inga nyheter och erbjudanden från Kurera!
Vårt nyhetsbrev kommer två gånger i veckan och är helt gratis.
Anmäl dig genom att fylla i dina uppgifter här:

E-postadressen är nu registrerad, du kommer att få vårt nästa utskick!

Redaktionen

Började dagen med en grönjuice i sängen

Eftersom jag hostar värre än ett tröskvärk tog jag det vuxna beslutet att jobba hemifrån idag. Med viss hjälp (i form av typ tvång) från mina kollegor Johanna och Malin bör tilläggas… 😉

Det är människor som jag som gör att just DU blir sjuk
Jag är glad att jag gjorde det. Äntligen slapp jag de ondskefulla blickarna från folk på buss och tunnelbana som sade "ååå, att en sån där inte kan hålla sig hemma utan måste vara ute i kollektivtrafiken och smitta ner folk". 🙂 En kvinna mittemot mig på tunnelbanan kunde inte hålla sig utan höll sin tröja för munnen i ett desperat försök att undvika att andas in min utandningsluft. 🙂 Who can blame them? Det är ju faktiskt PRECIS människor som jag - som fortsätter gå till jobbet - som gör att smittor far runt som de gör.

Recept på smaskig grönjuice
Dagen blev produktiv trots den jobbiga hostan. Och i morse kom pappan till min son in och bjöd på nygjord grönjuice. Det hör inte till vanligheterna kan jag säga men det uppmuntras. Jag drack den i sängen med datorn på magen medan jag jobbade. Den var väldigt smaskig.

Ingredienser till god grönjuice

Recept på grönjuice -
Ingredienser för 2 personer:
2 äpplen
1 morot
1 liten selleristjälk (eller en halv stor)
10 cm gurka
1/2 citron
1/4 mango
Isbergssallad - çirka 2 blad
1 näve trött babyspenat
2 mortlade spirulinatabletter
1/2 dl vatten med 2 matskedar chiafrön
1 matsked kungmarkattas kallpressade kokosolja

På söndag ska jag för övrigt se musikalen Flashdance. Hoppas den är sevärd - och att jag inte hostar sönder upplevelsen för resten av publiken.
Sedan ska jag passa på och bli frisk Vi ses på måndag. 🙂

Trevlig helg! /Isabelle


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Skriv ut artikel


Koppla av, koppla ner, koppla bort…

Övrigt

Hon är här och nu. Öronen endera vinklade bakåt, mot mig, endera framåt, mot skogen omkring oss. Ett porlande vatten i ett dike, en uttorkad pöl eller ett rådjur på ängen får henne att reagera. Hon kräver min totala uppmärksamhet och närvaro.

Filmklipp från galan, Swedish Health Awards

Filmklipp från galan, Swedish Health Awards

Allmänt

Är ni nyfikna? Jag kanske är den mest stabila att hålla mobilen men ah, bättre än inget 🙂 Här är klipp på vinnarna från galan i torsdags, Swedish Health Awards 2017: Årets inspiratör: Årets influencer: Årets hälsobloggare: Årets hälsohjälte: Årets hälsoföretag: För er som inte hängt med så en kort summering kring galan: Swedish health […]

Yogans historia

Yogans historia

Allmänt

Hej på er! Här kommer ett litet kort blogginlägg från mig, jag tänkte mest tipsa om ett inslag som kanske intresserar er som jag hörde i morse på radion. Sveriges Radio har ett morgonprogram som heter Morgonpasset och i morse hade de en yoga-expert i studion, Josephine Selander. Så på med lurarna och lyssna på deras […]

Betakaroten, kan man ha det till barn som lider av soleksem?

Soleksem på barnen och betakaroten

Barn

Hej, Jag har försökt googla en del på betakaroten och barn, hur de reagerar på det, om det är skadligt. Men jag har faktiskt inte hittat något alls. Vi har varit på semester och de har varit väldigt känsliga för solen, mer än vanligt. Jag har smörjt dem med bra ekologisk solkrämer och använd aloe […]

Barnenshinderbana på Fitnessfestivalen 27/11 2016

Något barn som är sugen på utmana gladiatorer kända från TV?

Allmänt

Japp! Barnens hinderbana nu på söndag! Jag har anmält mina barn till Barnens hinderbana på Fitnessfestivalen. Det är en 1,5 km lång bana med 15 häftiga hinder som avslutas med det välkända gatloppet där gladiatorerna står och väntar på ungarna he he he. Vad sägs om repklättring mot vägg, armgång, vattenhinder och vippbrädor? Den här typen av […]

Skärmdump från TV4 Nyhetsmorgon - träna med barn

Bra tips från Paolo Roberto – träna med barnen

Barn

Jag såg ett klipp idag från TV4 nyhetsmorgon på deras facebooksida om att träna med barnen – en fantastiskt bra idé! Paolo Roberto hade med sig sin son Enzo och körde lite övningar nu när det är höstlov, bland annat övningen övningen “Spindelmannen”. Han hade också intressanta tankar kring hur man kan minska sitt barns stillasittande. Ta […]