Jag såg reklamfilmen för "milda kockens val", mildas nyhet. I reklamfilmen medverkar Stefano Catenacci, då han som så många andra gärna tjänar en extra slant.
Operakällaren använder alltså "milda kockens val", undra om Guide Michelin stjärnan ryker nu....
Under denna reklamfilm, så motiverar milda sin produkt med att det är såhär kockar gör, det häller först i olja i stekpannan, för oljan klarar högre temperaturer och sedan lägger det i en klick smör för smakens skull. Och nu finns detta på flaska, för alla som tycker att det föregående var för krångligt.
Stefano Catenacci presenterar nya Milda Kockens val – Fullhärdad rapsolja för perfekt stekning och smörolja och smörarom för god smak! Lite sojalecitin, för att din kropp inte behöver det!
Milda gjorde sin egen tolkning på hur kockarna gör, och smör blev till smörolja och smörarom, vilket trolleri!
Eftersom det är inne med att göra matfettsblandningar, så tänkte jag bjuda på min egna favorit, jag kallar den för,
Bregott!
ekologisk med oraffinerat havssalt
Bregott! ska inte att förväxla med Bregott. Du kan nämligen inte steka i det, men du kan bre det på mackan. Du kan inte köpa det i butik, men du kan göra det själv!
Sparrissoldaten presenterar Bregott! – Fullspäckad med olivolja av perfekt kvalité och avokado för dess goda smak! Briljant, prova du med!
Allt du behöver är,
Ingredienser
Mogen ekologisk avokado
Ekologisk olivolja, gärna ofiltrerad
Oraffinerat havssalt
Gör så hör
- Dela avokadon på mitten och gröp ur kärnan.
- Mojsa till avakodan.
- Tillsätt saltet och olivoljan.
- Mojsa lite till.
- Bre på mackan.
Nej vi använder inte någon “milda blandning” eller vad det nu är, vi använder vanligt osaltat smör från arla samt ett smör från Löt Gårdsmejeri.
Tack, jag förstår också att Operakällaren inte använder milda!