Sigrid Bernson

Ingefära te

13 september, 2012 | Kommentera (0)

Efter en lång dag med dansundervisning och teaterskola har jag ikväll gjort eget ingefära te.
Jag är inte förkyld även fast det är många i min omgivning som åkt på en liten höstsnuva . Men med förkylning eller ej så kan jag verkligen rekommendera att dricka ingefära te. Det är både gott och nyttigt. Det är även ett bra kvälls te eftersom det till skillnad från svart te inte innehåller koffein.

 

Tillagning:

 

Köp färsk ingefära och skala den med en potatisskalare.
Skär ingefära i tunna bitar
Koka på svag värme i stor kastrull ca 30 minuter (jag har fått för mig att det blir starkare då)
Spara överblivet te i en tillbringare i kylen och värm på det när du vill..
Klart!

 

Serveras gärna med en tesked honung eller varför inte till en film eller stund  avkoppling i soffan :)

egengjort ingefära te

Postad: 13 september, 2012 Av: Sigrid Bernson Kategori: Kost, Recept, Tips | Etiketter: , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson