Sigrid Bernson

Morgon springtur på Kungsholmen

15 september, 2012 | Kommentera (0)

Godmorgon!

 

Äntligen helg :)
På lediga dagar brukar jag starta dagen med en liten springtur här på Kungsholmen. Det finns väldigt bra promenadstråk att springa på längs vattnet, vilket är härligt och uppfriskande. Dessutom är man sällan ensam om att sporta, så ta på skorna och testa själv.

 

Jag laddade ner en app som heter Run-keeper.. Den talar om hur långt man sprungit och håller kolla på tid osv, riktigt bra tips om man vill tävla lite mot sig själv.
Idag blev det en mindre runda på 5 km men härligt var det.

 

På vägen hem sprang jag förbi ett bageri som heter Bulleboden för att köpa lite bröd. De har fantastiska bakverk och de bakar sina bröd och bullar själva, från grunden och med ekologiska råvaror så långt det går..
Jag har nämligen namnsdag idag så då får man ju se till att lyxa till det lite.

 

Nu är det dags att klä på sig för snart ska jag iväg på KURERAs invigning. Tror verkligen deras internetportal kommer att bli riktigt lyckad.

 

Ha en kanonbra lördag
/ S

Postad: 15 september, 2012 Av: Sigrid Bernson Kategori: Joggning, Tips, Träning | Etiketter: , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson