Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Sigrid Bernson

Ny vecka, nya utmaningar

17 september, 2012 | Kommentera (0)

Jag har någon slags hat-kärlek till måndagar.. Men idag har varit en bra start på en ny vecka.
Måndagar är fyllda med dans för min del.

* Först 3 timmars Balett i skolan
* Sedan undervisning av tio-dans på kvällen
* Och slutligen egen träning en timma för mig själv … :)

Med andra ord, VIKTIGT att inte glömma stretcha efteråt.

 

INVIGNINGEN av KURERA var mycket trevlig i lördags. Jag fick hem en välfylld påse med olika hälsosamma produkter.
Ska bli roligt att testa lite..
Fick bland annat en kräm som ska ge längre ögonfransar. Ska testa denna i en månad från och med i kväll. Kommer sedan att ladda upp en för- och -efter bild så att vi får se om det blir någon skillnad, haha spännande..

Tänk om det vore så lätt att man kunde ta en tablett för att få bättre hy, mörkare hår eller fastare mage…
Ja när man tänker efter är vi nog inte så långt ifrån den verkligheten men det är viktigt att komma ihåg att man också ska vara glad och ta vara på den kropp man redan har..

Nu dags för sömn
Natti natt

/ S

Postad: 17 september, 2012 Av: Sigrid Bernson Kategori: Fritid, Tankar, Träning | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)