Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Sigrid Bernson

Dans och teater.. What a day :)

20 september, 2012 | Kommentera (0)

Dagens träning bestod för mig utav 2 timmars dansundervisning på morgonen.
Jag håller i privatlektioner och idag undervisade jag i Cha-cha. Blev väldigt glad när jag insåg att min elev hade tränat hemma och måste säga att han börjar bli riktigt duktig —> Nöjd Tränare :)

 

Undervisat min elve i eftermiddags

Efter dansundervisningen var det eftermiddagslektioner på Calle Flygare.
Jag måste erkänna att jag var ganska trött efter skolan och lite låg i humöret.
Då fanns det bara 2 saker att göra….

1) Träffa, prata med familj eller vänner.. Hade middag med 3 grymma tjejer

2) Gå in i en rolig butik på vägen hem från skolan (i mitt fall blev det beond retro)
Och väl därinne testa det konstigaste du hittar..

Haha jag bjuder här på en liten resultatbild:

Affären hade många olika roliga peruker att testa

Postad: 20 september, 2012 Av: Sigrid Bernson Kategori: Dans, Dans, Fritid | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)