Sigrid Bernson

Söndagstips

23 september, 2012 | Kommentera (0)

Passa på och njut av en söndagspromenad runt Kungsholmen.

Det är fantastiskt vackert att gå längs vattnet hela vägen runt holmen.

Enligt min iphone app (runkeeper) var det sträckan ca 1 mil, så det är även härlig motion.

Söndagspromenad på Kungsholmen

Solen tittade fram och jag fick nästan lite sommarkänsla igen. Man kan även stanna till på ett av alla fina fik och ta en kaffe eller choklad.

Postad: 23 september, 2012 Av: Sigrid Bernson Kategori: Fritid, Tips | Etiketter: , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson