Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Sigrid Bernson

Lite mys

30 september, 2012 | Kommentera (0)

Såhär valde jag att spendera denna söndag

En avslappnande dag med frukost på sängen idag

 

Det vill säga med att stanna kvar i sängen.
Någonting jag är väääldigt dålig på att göra annars. Dags att andas ut lite.

 

Jag har verkligen fått upp ögonen för knäckebröd. Håller länge, supergott och även ett nyttigt val av bröd.
Jag köpte en stor rulle med surdegsknäcke så nu ska här knapras på :)

Dessutom har jag turen att på samma gata där jag bor ha en Ost handel/leverantör.
De säljer kvalitets ost, samma som finns i mataffärer fast till grosist pris om man köper direkt från dom.
Sååå goda ostar!

Ett riktigt bra tips till er som gillar ost och vin kvällar och vill ha riktigt goda ostar till bästa pris
(Vinjas osthandel, Bergsgatan Kungsholmen)

Postad: 30 september, 2012 Av: Sigrid Bernson Kategori: Fritid, Frukost, Tips | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)