Sigrid Bernson

Plugg, läsa, minnas. Det känns lättare efter man tränat!

3 oktober, 2012 | Kommentera (0)

Återigen sitter jag i min soffa och läser in ett manus.
Ikväll pluggar jag till en Pilot-inspelning av en ny film som jag ska filma i morgon.
Jag kommer att spela en ganska kaxig tjej, det gillar vi!! 😉
Efter en jogging runda och ett fyspass på 30 minuter är det skönt att sitta ner en stund.
Känns faktiskt som att det är lättare att fokusera på texten och plugg efter att man har tränat.

 

Igår var en av mina vänner från Göteborg på besök.
Jag tog henne på promenad genom gamla stan
och självklart passade vi på att vara turister och fota lite framför slottet..

 

Postad: 3 oktober, 2012 Av: Sigrid Bernson Kategori: Familj och vänner, Joggning, Träning | Etiketter: | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson