Sigrid Bernson

Byta liv för en dag

4 oktober, 2012 | Kommentera (0)

Bra dag 🙂
Filminspelningen idag tog ungefär 4 timmar och vi hade väldigt roligt.
Det jag älskar med skådespel är att man får lov att uppleva sig själv fast i en helt ny verklighet och situation.
Vem hade jag varit om jag vuxit upp under “andra” omständigheter.
Uppväxt, skolor, familj, kompisar, händelser. Vi formas otroligt mycket av vår omgivning och uppväxt.

 

Som den rollen jag spelade idag; MARIA:
Under andra omständigheter hade jag kanske varit en extremt ordningsam tjej som jobbar på kontor.
Som flyttade hemifrån när hon var 16 och som  nu bor ihop med sin pojkvän i Stockholm. Paret är ofta osams och Maria
känner sig nästan mer som en förälder än flickvän. Pojkvännen är lat och otrevlig och hjälper aldrig till….

 

Hmm njaa.. jag är nog rätt nöjd med att vara Sigrid igen efter dagens inspelning.
Men kul och lärorikt var det!!

 

LIVE, LOVE, AND LAUGH

Som sagt alla goda ting är tre

Sov gott

Postad: 4 oktober, 2012 Av: Sigrid Bernson Kategori: Tankar | Etiketter: , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson