Sigrid Bernson

Vad ska man äta ikväll..? Inspireras av affärens erbjudanden :)

7 oktober, 2012 | Kommentera (0)

Efter att ha jobbat 2 dagar denna helg står jag bland alla hyllor i mataffären och har faktiskt ingen aning vad jag ska göra till kvällsmat..

Det är en sån där dag då ingenting och allting känns lockande att äta.

Då jag älskar frukt och grönsaker (*inget skämt), så står jag vid fruktdisken och inser att de faktiskt har roliga och bra erbjudanden
olika exotiska frukter.
Varför inte passa på…?  Både spännande, inspirerande och vänligt för plånboken.

Därför blev min middag inspirerad av FÄRSKA FIKON!!

Kvällens meny:

  • Avocado smörgåsar på färskt bröd.  
    Man mosar/skivar avocado och har det som pålägg. Toppas med lite salt, peppar och olivolja.
  • Färska fikon.  
    Dessa delade jag och toppade med getost och pinjenötter. Man kan även ringla lite honung på.

Perfekt söndags mys mat framför det nya avsnittet av Solsidan som sänds idag klockan 20.00 på 4:an !!
Förväntningarna är på topp!

 

 

Postad: 7 oktober, 2012 Av: Sigrid Bernson Kategori: Kost, Kvällsmat, Recept, Tips | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson