Sigrid Bernson

Lyssna på din kropp…

12 oktober, 2012 | Kommentera (0)

Äääntligen fredag!!

Jag har precis kommit hem efter ett danspass ute på Liljeholmen.
Jag fick även hjälp i världsklass av Tobias Bader som är utbildad inom Kinesiologi..
Han hjälpte mig med min nacke som har stökat lite på sistone. Har haft svårt att sova då jag varit väldigt spänd.
TACK Tobias, känns bättre nu 🙂

Standard var dagens träning vilket även innebär att träna i standardskor.

Dessa skor alltså….

Snygga…? haha iaf inte jätte sköna…

 

Ikväll hade jag egentligen tänkt att gå ut på stan eller möta upp lite folk på drink men kroppen säger NEJ.

Någonting som jag är väldigt dålig på så är det att lyssna på min kropp när den behöver vila.
Det händer så mycket roligt i denna stad och man försöker att hinna med allting jämt.
Risken är att man stressar så mycket att man inte hinner att njuta av det som faktiskt händer…

Så därför tackar jag för mig ikväll!!
I min lägenhet ska jag skämma bort mig själv med fotbad, film och go middag 🙂

 

Postad: 12 oktober, 2012 Av: Sigrid Bernson Kategori: Dans, Träning | Etiketter: , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson