Sigrid Bernson

En kulturell helg

14 oktober, 2012 | Kommentera (0)

Vilken helg!!!
Jag har haft min syster på besök hela helgen och wow vad mycket man kan hinna på bara två dagar..

En Må-Bra-Musikal
Igår på lördagskvällen var vi på DIRTY DANCING på Chinateatern.
För er som inte har sett den kan jag verkligen rekommendera att boka en biljett. Storyn var välarbetad, karaktärerna var roliga och dansen var härlig.  Dessutom måste jag passa på att ge en eloge till mina vänner Anders Jacob och Ludwig Jerkander som båda två lyfte showen med sin dans.

 

Idag har jag äntligen tagit mig till FOTOGRAFISKA. I ett år har jag försökt komma dit och idag blev det äntligen av.

Det var fyra pågående utställningar där idag med många fina fotografier.
Mest av alla gillade jag Christer Strömholms utställning, CHR. Han jobbade med svart/vita bilder och lyckades att fånga speciella ögonblick och mycket liv i sina bilder. Hans utställning pågår fram till den 25 November.

 

Vi har även hunnit med en hel del café häng denna helg.
Men bäst av alla var Chevre-salladen på Café Rival, Maria Torget. Rekommenderas*
Stämningen var härlig och lugn, personalen var trevlig och inredningen fin. Väggarna är fyllda med tavlor på skådespelare och artister vilket ger en härlig retro, modern, konstnärlig känsla.

Tack Elin, vad kul att du kom upp till Sthlm.

 

Postad: 14 oktober, 2012 Av: Sigrid Bernson Kategori: Dans, Familj och vänner, Fritid, Tips | Etiketter: , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson