Sigrid Bernson

Pole fitness som träningsform

17 oktober, 2012 | Kommentera (0)


Sara Lumholdt och Ida Rosén

 

Igår kväll hade min vän Sara Lumholdt och Ida Rosén invigning av Flow Sthlm.
Flow är en ny träningsstudio där man kan ta klasser främst inom Pole Fitness, Funktionell styrka och Stretch. De har även roliga erbjudanden för möhippor och svensexor.
Studion ligger nära Mariatorget på Högbergsgatan 93.
Invigningen var jättefint ordnad med härligt folk, god mat och fina shower.

Ida bjöd på en snygg show.
Pole fitness är en effektiv och rolig träningsform som börjar stiga i popularitet.
Du arbetar med hela kroppen och hittar muskler du inte visste att du hade!
Träningsformen passar alla som vill ha en rolig träning och samtidigt en riktig utmaning.


 Martin Melin och jag provade lite också.

Postad: 17 oktober, 2012 Av: Sigrid Bernson Kategori: Dans, Tips, Träning | Etiketter: , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson