Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Sigrid Bernson

Härlig att dansa igen med Anton Hysén!!

27 oktober, 2012 | Kommentera (0)

Nu befinner jag mig hemma i Göteborg.
Min mamma doktorerade igår, fredag 26 oktober. Jag är så oerhört stolt och imponerad över hennes arbete.
Detta skulle såklart firas ordentligt och vi hade därför en heldag igår med disputation, lunch och stor fest på kvällen.


Massa fina blommor fick hon.

 

Som överraskning på kalaset så förberedde jag och Anton 2 dansshower tillsammans.
Vi lärde även ut salsa och det blev så otrooooligt lyckat.


Det är alltid lika kul att få dansa med Anton. Han är så otroligt duktig och kommer ihåg alla steg.
Vi körde även flera lyft och volter tillsammans. Så sjukt kul.

 


Sedan blev det fin middag på Långedrags värdshus.

 

Som sagt är det alltid lika roligt att få göra shower med Anton. Jag ser honom som en av mina bästa vänner och han känns faktiskt som en bror till mig. Vi kommer att göra flera event inom kort tillsammans. Det blir en hel del företagsshower och uppvisningar för skolor osv..

 

Nu måste jag skynda iväg igen. Ska passa på att träffa min vänner i Göteborg ikväll.
Kanske kan bli en sväng på stan också. 🙂

 

 

 

Postad: 27 oktober, 2012 Av: Sigrid Bernson Kategori: Dans, Dans, Familj och vänner, Göteborg, Jobb | Etiketter: , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)