Sigrid Bernson

3 Guldkorn en helg i Göteborg

29 oktober, 2012 | Kommentera (0)

Det var underbart höstväder i Göteborg i helgen.
Nu sitter jag vid frukostbordet och tittar ut på ett riktigt busväder. Nu är det verkligen höst..

Tänkte dela med mig av helgens tre Guldkorn:

1. Promenad och caféhäng i Majorna

Majorna är en av de äldre stadsdelarna i Göteborg. De flesta hus är Landshövdingehus och området är väldigt fint och bevarat.
Här finns kaféer, restauranger, second-hand butiker och andra affärer.
Perfekt om man vill strosa omkring eller ta en lite mer lugn och ostörd fika med vänner.

 

2. Höstpromenad vid havet:

Dessa bilderna är tagna ute i Långedrag.  Vi satt en stund på berget och pratade.
Man glömmer nästan av hur skönt det är att sitta en stund i solen nu när det är höst.

 

3. Söndagssalsa på Kåren:

Det går att dansa salsa nästan alla dagar i Göteborg. Fast det är på olika stället från dag till dag.
Igår var jag och Jenny på Kåren och dansade salsa. Det var mycket folk och härlig stämning.
Enligt mig finns det inget bättre sätt att ladda upp inför en ny vecka.

 

 

Postad: 29 oktober, 2012 Av: Sigrid Bernson Kategori: Dans, Familj och vänner, Fritid, Göteborg | Etiketter: , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson