Sigrid Bernson

Florens

1 november, 2012 | Kommentera (0)

Idag vaknar jag upp i Italien. Vi är i Florens i 5 dagar på lite välförtjänt semester. Planen är enkel, vi ska bara promenera omkring, äta glass och dricka kaffe/vin..
Inte så tokigt med andra ord.
Jag har redan tagit en hel del bilder men haft lite problem att ladda upp dom. De kommer inom kort..

Efter en god frukost är vi snart redo att lämna hotellet.
Vi börjar med att gå ner till kyrkan Duomo i centrum och därefter får kartan leda vägen 🙂

Ciao

Postad: 1 november, 2012 Av: Sigrid Bernson Kategori: Familj och vänner, Fritid, Resa | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson