Sigrid Bernson

Honungsgröt

6 november, 2012 | Kommentera (0)

Nu är jag hemma från ost och vin landet.
Italiensk mat i all ära men det är skönt att komma tillbaka till normala matvanor igen.

HONUNGSGRÖT: 
Jag tänkte tipsa om en variant på gröt som jag ofta äter på morgonen.
Gröt är en bra frukost. Det går snabbt att laga, det är nyttigt och så här på hösten kan det vara gott att starta med någonting varmt på morgonen.
Jag brukar göra min gröt på fiberhavregryn.
Jag tillsätter lite salt och en tsk honung i gröten.

Honung är en naturligt sötningsmedel och innehållet många nyttiga ämnen.
Detta gör att man slipper sockra gröten eller ha sylt på.
Det kanske låter knasigt, men testa hemma för det är jättegott.

Till detta brukar jag ha i en skivad banan och mild yoghurt.

Vågar du testa? 🙂
 

 

 

Postad: 6 november, 2012 Av: Sigrid Bernson Kategori: Frukost, Kost, Recept, Tips | Etiketter: , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson