
Honungsgröt
6 november, 2012 | Kommentera (0)Nu är jag hemma från ost och vin landet.
Italiensk mat i all ära men det är skönt att komma tillbaka till normala matvanor igen.
HONUNGSGRÖT:
Jag tänkte tipsa om en variant på gröt som jag ofta äter på morgonen.
Gröt är en bra frukost. Det går snabbt att laga, det är nyttigt och så här på hösten kan det vara gott att starta med någonting varmt på morgonen.
Jag brukar göra min gröt på fiberhavregryn.
Jag tillsätter lite salt och en tsk honung i gröten.
Honung är en naturligt sötningsmedel och innehållet många nyttiga ämnen.
Detta gör att man slipper sockra gröten eller ha sylt på.
Det kanske låter knasigt, men testa hemma för det är jättegott.
Till detta brukar jag ha i en skivad banan och mild yoghurt.
Vågar du testa? 🙂
Postad: 6 november, 2012 Av: Sigrid Bernson Kategori: Frukost, Kost, Recept, Tips | Etiketter: frukost, gröt, honung | Kommentera (0)
Lämna ett svar