Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Sigrid Bernson

Allt för hälsan mässan, Sthlm

9 november, 2012 | Kommentera (0)

20121109-185908.jpg

20121109-185931.jpg

Här är två bilder från Allt för hälsan mässan som pågår på Elvsjömässan i Sthlm hela helgen.
Självklart varKurera på plats och delade ut inspirerande tidningar.
Har ni tid över i helgen och vill bli inspirerade till ny kost, träning eller massage så är denna mässa perfekt.
Haha som ni ser kunde man även få testa på lite Pole-Dance träning 🙂 det var sjukt kul men svårt…

Postad: 9 november, 2012 Av: Sigrid Bernson Kategori: Fritid, Kost, Recept, Tips, Träning | Etiketter: , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)