Sigrid Bernson

Film, lektion på Calle Flygare

9 november, 2012 | Kommentera (2)

Jag är sällan sjuk men har under de senaste dagarna känt febervibbar och halsont.
Att vara sjuk har jag verkligen inte tid med, så jag tar mer än gärna emot bra tips på hur man blir frisk fort…?
På grund av detta har jag tagit det väldigt lugnt med träning denna vecka.

Det är många som undrar hur våra lektioner på Calle Flygare ser ut.
Här är ett litet smakprov från monologteknikskursen som vi just avklarat.
Denna vecka började vi på dialogteknik istället 🙂
Shakespear – stor

 
Haha här spelar jag en ganska arg roll… Men kom ihåg att jag är snäll egentligen 😉
Filmen är på mig när jag gör min Shakespeare monolog. Den är ur pjäsen “En midsommarnattsdröm”
och jag spelar skogens drottning Titania som talar till min Kung.
Nu kan ni förstå vad jag menar med långa texter och många luriga ord.
Men lyssnar man noga och försöker förstå så är det faktiskt väldigt bra skrivet.
Han var inte så tokig den där Shakespeare ändå.

Postad: 9 november, 2012 Av: Sigrid Bernson Kategori: teater, Tips | Etiketter: , , | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

Film, lektion på Calle Flygare

 1. Elin skrev den

  Mycket vatten med mosad/riven ingefära och citron gör susen 🙂 Krya på dig!

  • Sigrid Bernson skrev den

   Tack Elin 🙂
   Blir en lugn kväll med massa ingefära!!
   Hoppas du mår härligt!! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson