Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Sigrid Bernson

Älskar att göra shower

14 november, 2012 | Kommentera (0)

Igår kväll hade jag och Anton dansshow på Chalmers i Göteborg.
Älskar att jobba med dansen och självklart med Anton!!

Dagen började väldigt segt för mig då jag fastnade på tåget i ett antal timmar. Men väl i Göteborg hade vi väldigt roligt.
Dansrep, klädprov, ljudprov och sedan dags för SHOW!!

Nu är jag i Sthlm igen. Tog morgontåget hit 05.54, haha man får ju inte missa skolan!!
Med andra ord blir det en lugnare kväll för mig.
En långpromenad och sedan sova 🙂

20121114-151245.jpg

Postad: 14 november, 2012 Av: Sigrid Bernson Kategori: Dans, Göteborg, Jobb, Let's dance, Okategoriserade | Etiketter: , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)