Sigrid Bernson

Studentmat Deluxe

28 november, 2012 | Kommentera (0)

Eftersom jag faktiskt är student så passade jag idag på att laga den typiska studentmaten. Fast för att spexa till det lite så gjorde jag och Rebecka en egen blandning.

På menyn hade vi:
Blodpudding dekorerad med granatäpple
Broccoli
Kikärtor
Stekt bacon
Rödkål
Avokado
Lingonsylt

Till detta ett stort glas äpple juice eftersom det sägs att man lättare tar upp järnet i blodpuddingen då.

20121128-185522.jpg

20121128-185539.jpg

Vi har idag även haft skriftligt prov på hela August Strindbergs liv. Jag tror faktiskt att jag satte alla frågorna. Puh 🙂

20121128-185750.jpg

Postad: 28 november, 2012 Av: Sigrid Bernson Kategori: Familj och vänner, Kost, Recept, Tips | Etiketter: , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson