Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Sigrid Bernson

Glöggfest på 25 kvadrat

8 december, 2012 | Kommentera (0)

Att ha en liten lägenhet hindrar inte ifrån att bjuda in till Glöggfest. 15 personer fick plats hemma hos mig och det blev väldigt mysigt och trevligt.
Alla hade med sig en specialité som tex egen kaka, glögg eller godis. Det är så himla smidigt med knytkalas, speciellt om man är värdinna 🙂

20121208-212404.jpg

Imorgon kör jag och Anton Hysen vår sista dansshow innan jul. Den kommer att ta plats i Bohus centrum kl 14.00 för den som är sugen att kolla 🙂

Ha en riktigt härlig lördagskväll!

Postad: 8 december, 2012 Av: Sigrid Bernson Kategori: Calle Flygare, Familj och vänner, Fritid, Kost | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)