Sigrid Bernson

Sjuklings underhållning

15 januari, 2013 | Kommentera (0)

Då var det dags.
Det började med lite ont i halsen och slutar nu med att man ligger nockad av febern i sängen.

MEN då jag hatar att vara sjuk har jag bestämt mig för att det inte ska bli långvarigt.

Idag skulle jag ha provtränat på House Of Shapes ett gym på Hornsgatan 103 som jag nämnt tidigare.. Detta blir nu framflyttat. 🙁

Istället underhåller jag mig med en av världens bästa filmer, enligt mig!! The Notebook
Med Ryan Gosling och Rachel McAdams i huvudrollen 🙂

Hoppas ni håller er friska och krya!!

20130115-115643.jpg

Postad: 15 januari, 2013 Av: Sigrid Bernson Kategori: Okategoriserade | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson