Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Sigrid Bernson

Glad Alla Hjärtans Dag

14 februari, 2013 | Kommentera (0)

20130214-122649.jpg
KÄRLEKENS DAG!! 🙂
Skicka ett sms till familjen, kärleken eller vänner. Till skillnad från semledagen så kan man ju inte få för mycket kärlek 😉

20130214-123619.jpg
Här börjar dagen med 1 timma valsträning. Därefter ska jag ha redovisning i improvisations teater i skolan..

20130214-123731.jpg
Ha en toppen dag nu. Full av energi och styrka 🙂

Postad: 14 februari, 2013 Av: Sigrid Bernson Kategori: Calle Flygare, Dans, Familj och vänner, komma i form, må bra, tjej, Träning, vänner | Etiketter: , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)