Sigrid Bernson

Träningsröra

1 mars, 2013 | Kommentera (1)

Träningsröra, stressröra, mumsröra eller helt enkelt tonfiskröra. 🙂

Jag tänkte dela med mig av min killes jättelätta recept som är perfekt att äta innan man går till gymmet.

1 burk tonfisk
1dl creme fraishe (lätt)
1/2 gullök (hackad)
Salt
Vitlökskrydda
Dill (färsk eller frusen)

Blanda allt och krydda efter smak.
Jag äter röran på en knäckemacka.

20130301-175323.jpg
EAT CLEAN, TRAIN DIRTY

Dagens pass på gymmet var cirkelträning och core. Jag tar det fortfarande lite lugnt med konditionsträning eftersom jag varit så förkyld.

20130301-175445.jpg
Nej det är inte godis, haha här har vi handvikterna. 🙂

20130301-175519.jpg
Jag gör tummen upp till mig själv.

Nu är det fredagskväll och träningen är avslutad.
Om en timma sitter jag på restaurang med lite vänner.
Hoppas ni njuter av kvällen!

Postad: 1 mars, 2013 Av: Sigrid Bernson Kategori: Din kropp, Ditt val, Eat Clean, Eat Clean Train Dirty, ECTD, Forma kroppen, komma i form, Kost, Recept, Tips, vänner | Etiketter: , , , | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

Träningsröra

  1. 08 skrev den

    Heter din kille Andreas Weise? 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)