Sigrid Bernson

Helt kokos

4 mars, 2013 | Kommentera (1)

Om jag hade ett badkar i min lägenhet så hade jag definitivt tagit ett skönt bad ikväll, meeeeeen då jag saknar badkar får duschen duga och mjukisdressen.

Nu är jag på väg hem från en fantastisk dag full med dans.
Jag är så glad som får jobba med fantastiska dansare och vänner. Med andra ord så skapades det magi idag 🙂

20130304-190707.jpg
Inspiration! Absolut!

20130304-190814.jpg
Jag jobbar vidare med mitt mål att få en starkare och snyggare kropp.
Som jag skrivit innan så försöker jag att äta bra matvaror med så lite tillsatser som möjligt samt att fylla dagarna med träning i olika former.
Häng på du också!!

EAT CLEAN, TRAIN DIRTY 😉

20130304-191228.jpg
Efter träningen idag smakade jag på kokosvatten från Pauliins, ska vara riktigt bra som återhämtningsdryck. Inte så tokigt tycker jag och det bästa är att den bara innehåller naturliga råvaror. 🙂

Postad: 4 mars, 2013 Av: Sigrid Bernson Kategori: Dans, Eat Clean, Eat Clean Train Dirty, ECTD, Forma kroppen, Jobb, komma i form, Kost, må bra, Mål, Tips, tjej, Träning | Etiketter: , , , , | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

Helt kokos

  1. Izzy skrev den

    Du behöver inte ändra på en mm på din kropp. Du är redan världens snyggaste.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson