Sigrid Bernson

Lets Dance 2013, första mötet…

10 mars, 2013 | Kommentera (2)

Äntligen drar en ny säsong av Lets Dance igång. Om bara 3 veckor är det direktsändning och jag är såååååå taggad!!!

20130310-095457.jpg
Jag har precis fått min nya partner. Men dessvärre får jag inte lov att berätta vem det är än. Kan bara säga att det kommer bli kalasbra 🙂

20130310-095729.jpg
Det bästa med Lets Dance är alla fantastiska människor. Dansare, profiler och anställda.
Här säger Oksana och jag “Hej” från vår afterwork i helgen.

20130310-095954.jpg
Startar min dag med en Power Walk på 50 minuter på Kungsholmen. Fantastiskt väder 🙂

20130310-100214.jpg
Dags för frulle 🙂
Ha en härlig söndag!

Postad: 10 mars, 2013 Av: Sigrid Bernson Kategori: Dans, Din kropp, Eat Clean, Eat Clean Train Dirty, Frukost, Let's dance, må bra | Etiketter: , , , , , | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

Lets Dance 2013, första mötet…

  1. Stina Palm skrev den

    Jag tror du och din danspartner kan bli farliga, kan nog bli en ny seger för dej tror jag.

  2. Stina Palm skrev den

    Btw, nu har TV4-hallåan avslöjat honom, hoppas du också får lov till det snart!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson