Sigrid Bernson

Bra helg!

24 mars, 2013 | Kommentera (1)

Heeeeeeej!

Dansa, pausa, dansa, pausa!! Haha så ser mina dagar ut just nu.
Imorgon har vi presskonferens för Lets Dance hela dagen på Grand Hotel. Ska bli riktigt roligt, förutom att jag har sminktid 06.30. 🙂

Dansen till premiären på fredag börjar falla på plats och här är en liten smygtitt på Eriks outfit.

20130324-205358.jpg
Titanic fotot 😉

Helgen har varit underbar. Fint väder, härliga människor och roliga kvällar.

20130324-204735.jpg
Alfred och Petter hälsar från vår fotbollskväll i fredags:)

Jag följde även med Erik ut och träffade hela familjen EMD samt Anton Ewald från melodifestivalen. Vilka fantastiska människor.

20130324-205123.jpg
Hej hej!

Ha en riktigt go söndag. Imorgon kommer mer bilder från presskonferensen.

Postad: 24 mars, 2013 Av: Sigrid Bernson Kategori: Dans, helg, Jobb, Let's dance, må bra, Okategoriserade, plåtning, TV | Etiketter: , , , | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

Bra helg!

  1. kristian palmen skrev den

    krampuss krille kristian palmen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)