Sigrid Bernson

Kvällen innan sändning

4 april, 2013 | Kommentera (4)

Torsdag kväll 🙂
Det är lite speciellt med kvällen innan sändningsdag. Man är pirrig inför morgondagen samtidigt som man mer än gärna passar på att vila lite extra.
Imorgon är det dags för program 2 av Lets Dance 2013 🙂

Fredagarna är väldigt långa. Många tror att vi bara förbereder nån timma innan direktsändningen men i verkligheten är vi på plats redan 9.00 på morgonen.

Smink, klädprovning, repetition, genrep, haha jaaaaa mycket ska vara på plas 🙂
Men jag ÄLSKAR verkligen dessa dagar och ser jättemycket fram emot program 2 imorgon 🙂

20130404-221028.jpg
Träningen är klar 🙂
VI ÄR REDO FÖR TANGO!!!
Imorgon börjar utröstningen. Hemskt moment då vi blivit som en riktig familj. Vi vill inget hellre än att få vara kvar och dansa. Så hoppas att ni är med oss imorgon 🙂

Stooooor kram från både Erik och mig!

20130404-221417.jpg

Postad: 4 april, 2013 Av: Sigrid Bernson Kategori: Dans, Fritid, Let's dance, må bra, Träning, TV | Etiketter: , , | Kommentera (4)

Det finns 4 kommentarer:

Kvällen innan sändning

 1. Maria skrev den

  Hej Sigrid,

  Jag bor i Shanghai, Kina men tittar på Let’s dance via TV4 play. Du är så otroligt duktig, så vacker, jordnära och varmhjärtad. Jättemycket lycka till idag!!

 2. Anna skrev den

  Jag hoppas att ni vinner!!!!!!

 3. Sara skrev den

  Ni är såå otroligt bra du och Erik! Och du fick
  en vääääldigt fin danspartner Sigrid

 4. Anonym skrev den

  du är väldigt begåvad

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson