Sigrid Bernson

Samba week

18 april, 2013 | Kommentera (1)

20130418-203747.jpg

En helt galen vecka har det varit 🙂
Många timmar i danslokalen och så fort jag varit på andra platser så har det varit för andra jobb..

MEN ikväll är jag hemma och laddar inför morgondagens Samba program 🙂
Erik har varit så otroligt duktig denna veckan. Samba är en svår och snabb dans men han har verkligen kämpat och gjort mig mycket stolt. Ska bli kul att dansa imorgon.

Vi är par nr 5 imorgon!
Skönt! 😉
Jag gillar inte att vänta för länge på att få dansa. Hoppas att ni är med oss och kollar. Kommer att bli ett fartfyllt program.

OCH GLÖM INTE ATT DET ÄR NI DÄR HEMMA SOM VI DANSAR FÖR 🙂

20130418-204634.jpg

20130418-204657.jpg
När jag kom hem idag hittade jag en goodiebag hägnades på min dörr från Kurera! Otroligt uppskattat 🙂 tack för sminket, parfymerna och krämerna.
Riktigt bra produkter från “Dr.Hauschka” och “Love & Toast”
🙂

20130418-205023.jpg

KRAM TILL ER ALLA!!

Postad: 18 april, 2013 Av: Sigrid Bernson Kategori: Dans, Fritid, Jobb, Let's dance, Musik, Okategoriserade, Tankar, tjej, TV | Etiketter: , , , , , , | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

Samba week

  1. Sara skrev den

    Yeeeeeees! Ni är kvar i Lets Dance!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson