Sigrid Bernson

Dansa, Pausa…

23 april, 2013 | Kommentera (2)

Just nu sitter jag i solen vid tekniska högskolan och väntar på min kille som snart ska dyka upp.

Idag har jag varit 7 timmar i träningssalen och veckans dans sitter till musik. Vi har quickstep, vilket är en glad, hoppig och snabb dans. Vi har även wienervals, fast den ska alla par dansa tillsammans som extra nummer..

20130423-185648.jpg

DANSA, PAUSA!!
Det är viktigt att hinna pausa lite från dansbubblan. Jag känner verkligen att om man ska orka några veckor till så gäller det att ladda upp batterierna.

Som nu, när man får sitta och känna solen i ansiktet. Ta en promenad, åka hem och laga en riktigt god middag, kanske även hyra en film…. Mys med andra ord 🙂

Imorgon gästar Erik och jag Nyhetsmorgon i TV4. Klockan 09.15 ser ni oss prata om Lets Dance och annat kul 🙂

20130423-185758.jpg
Här är en smygtitt på fredagens quickstepklänning 🙂

Postad: 23 april, 2013 Av: Sigrid Bernson Kategori: Dans, Fritid, Intervjuad, Let's dance, må bra, Okategoriserade, tjej, Träning, TV | Etiketter: , , , | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

Dansa, Pausa…

  1. Stina Palm skrev den

    Då får man se till att knappa in tv4 imorrn vid 9-snåret då.

  2. Annelie skrev den

    Erik är så fruktansvärt fin <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson