Sigrid Bernson

Äventyret fortsätter

6 maj, 2013 | Kommentera (1)

Måndag idag. Ny vecka, nya danser. Fast vår vecka börjar egentligen redan på lördagen. I Lets dance finns inte riktigt vanlig helgledighet utan det är direkt ny dans som ska skapas och tränas in.

Förra veckan hade jag influensan. Det var hemskt jobbigt med tanke på att vi dansade jive. Vi fick lite hjälp utav Jeanette Carlsson som kom in och övade med Erik som tur var.

Den här veckan är det Erik som har lite jobbigt. Han råkade skada ryggen på sändningsdagen. Så vi tar det lite lugnare nu i början med lyft och så. Men vi hoppa kunna bjuda på en riktig show på fredag ändå!!

20130506-134948.jpg
Veckans dans är slowfox. Den är lugn, vacker och lite svår. Kommer bli toppen!!
Nu kör vi!!

Postad: 6 maj, 2013 Av: Sigrid Bernson Kategori: Dans, helg, Let's dance, Okategoriserade, tjej, TV | Etiketter: , , , , | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

Äventyret fortsätter

  1. Emma skrev den

    Hej Sigrid! Först måste jag bara säga vilken fantastisk människa du verkar vara, önskar man kände dig! Man blir glad av att läsa din blogg för man blir verkligen inspirerad!

    Jag tänkte fråga dig hur du skulle tänka om du var i min situation: Jag är 20 år och bor i Stockholm och är även född här och min pojkvän bor och är född i Göteborg. Vi har varit tillsammans i snart 1 och ett halv år och pendlar till varandra var 3e vecka ungefär (varannan gång). Vi båda tog studenten förra sommaren och ingen av oss har pluggat vidare efter det utan har extrajobb bara på varsitt håll. Jag kan tänka mig att flytta ner till Göteborg och plugga där när jag vet vad jag vill bli.
    Problemet jag känner är att mitt liv står och trampar just nu, det känns omöjligt att hitta lägenhet så vi kan flytta ihop, jag vet inte vad jag vill plugga men jag vet bara att jag inte känner mig färdig med skolan och jag vill plugga vidare till något, vågar jag flytta ner till Göteborg över huvudtaget osv.. Mitt liv känns så oklart just nu och om du har några tankar eller åsikter så får du gärna svara! Kram Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson