Sigrid Bernson

Hemma från äventyr på Fortet!

22 juni, 2013 | Kommentera (0)

Hoppas ni haft en underbar midsommar! Jag är på Norröra och igår hade vi en fantastisk midsommar här.
Blommor i håret, sillunch, dans kring stången, bad, grill, gitarr och vänner!

20130622-154134.jpg

20130622-154143.jpg
Men jag har även hunnit ta en sväng till Frankrike i helgen! Jag flög ner för att spela in ett till program med “Fångarna på fortet”. Jag kan inte avslöja hur det gick men jag kan säga att det var otroligt spännande. Man kan säga att det verkligen var skräckblandad förtjusning att återvända till fortet 😉

20130622-154515.jpg

20130622-154547.jpg
Dessutom fick jag testa på att flyga helikopter. Haha jag som är flygrädd. Varför inte bota alla fobier man har på samma dag liksom? Men jag överlevde och är både glad och stolt över att jag vågade!

20130622-154744.jpg

HOPPAS ni har en underbar midsommardag. Idag ska jag bara koppla av och njuta av ö-livet. Mums

Postad: 22 juni, 2013 Av: Sigrid Bernson Kategori: Familj och vänner, Fritid, helg, Okategoriserade, tjej, TV, vänner | Etiketter: , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)