Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Sigrid Bernson

Left, right, left, right –>PW

28 juni, 2013 | Kommentera (0)

20130628-172345.jpg
Gick PW lĂ€ngs vattnet runt Kungsholmen idag! 🙂

20130628-172008.jpg
Det tog ca 1 timme och 20 minuter dörr till dörr.
De har byggt jÀttefina bryggor och badplatser vid Hornsbergsstrand. Ett tips för den som vÄgar sig pÄ ett kvÀllsdopp eller för den som vill lÀsa en bok och njuta av utsikten.

20130628-172502.jpg
Jag försöker sĂ„ gott jag kan hĂ„lla denna princip. SjĂ€lvklart ska man fĂ„ njuta av sommarens frestelser men man kan ju försöka göra sĂ„ nyttiga val som möjligt pĂ„ vardagsmĂ„ltider. 🙂

20130628-172821.jpg
NÀr jag var hemma i Göteborg hittade jag den hÀr hos min Farmor. Det Àr min Farfars gamla klocka. TyvÀrr finns inte han kvar lÀngre men jag fick den hÀr av henne och nu har jag startat om den och förminskat armbandet. Nu kommer jag ha pÄ mig den jÀmt.

Postad: 28 juni, 2013 Av: Sigrid Bernson Kategori: Din kropp, Eat Clean, Eat Clean Train Dirty, ECTD, Forma kroppen, komma i form, mÄ bra, Okategoriserade, tjej, TrÀning | Etiketter: , , | Kommentera (0)

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 Ă„r.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvÀn.
SysselsÀttning: Dansare, artist, skÄdespelerska.
Om mig: Jag Àr en göteborgare som förÀlskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra Är tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. LÄtskrivare och sÄngerska. Utbildad skÄdespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 Är. Stort intresse för trÀning, kost och hÀlsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans pĂ„ rosor" som vi sĂ€tter upp pĂ„ Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den hĂ€r hösten sĂ„ jobbar jag Ă€ven med min musik som jag skriver sjĂ€lv samt trĂ€nar mot nya mĂ„l med min PT MĂ„rten NylĂ©n, kĂ€nd frĂ„n Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den hÀr bloggen kommer att ge blickar frÄn min vardag och det som Àr viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av trÀning, musik och mat. Den kommer Àven att innehÄlla funderingar kring livet, drömmar och mÄl samt tips om hur man fÄr ihop viljan att leva ett medvetet och hÀlsosamt liv med att stÀndigt vara pÄ sprÄng.
Varmt vÀlkomna till min blogg!

Följ Sigrid pÄ Instagram

Följ mig pÄ Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)