Sigrid Bernson

Aeolusön

8 juli, 2013 | Kommentera (0)

Jag jobbar som seglingsinstruktör på sommaren. Ett grymt sommarjobb då man får vara ute i solen, träffa goa kids och jobba med de underbaraste instruktörerna som finns. 🙂
Här har jag jobbat i 10 år och det är aldrig sommar på riktigt förrän man kommer ut hit.

20130708-185250.jpg
Det gäller att smörja in sig med solkräm, solen speglas i vattnet och blir extra stark. Även fast jag använt kräm så känns det i ansiktet.

20130708-185509.jpg
Det är lite svårare att träna normalt på denna ö då det inte finns så långt att springa. Men imorse körde jag intervall träning på den plats som finns och avslutade med olika kroppsövningar på bryggan.
På bryggab blev det:
•Upp hopp
•Squats
•Sitt-ups
•Rygglyft
•Armhävningar

20130708-191708.jpg
Träningen avslutades självklart med ett härligt morgondopp i havet 🙂

20130708-191906.jpg
Dagens inspiration

Postad: 8 juli, 2013 Av: Sigrid Bernson Kategori: Eat Clean Train Dirty, Forma kroppen, Jobb, Okategoriserade, tjej, Träning, träningsschema | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson