Sigrid Bernson

Barnasinne och lägerhjärna

13 juli, 2013 | Kommentera (2)

Jag älskar verkligen att jobba på seglingsläger på sommaren. Man är utomhus varje dag och seglar, badar och busar. Man blir nästan ett barn själv när man varje dag umgås med 48 stycken. Jag tror verkligen på filosofin att man mår som bäst om man vågar ta med sig barnasinnet in i vuxenlivet.

20130713-123338.jpg

20130713-123302.jpg
Haha alla ledare och barn leker på kvällarna. Här är jag och Johanna utklädda till 2 piratdamer.

20130713-123808.jpg
Som jag har skrivit innan så är det väldigt svårt att träna här, i alla fall springa. Så jag avundas er som är hemma och bara kan sticka ut på en springrunda. Do it!!
För mig blir det segling och att jaga barn som springer på nätterna i 3 dagar till. Efter det bär det hem till Stockholm.

20130713-124533.jpg

Postad: 13 juli, 2013 Av: Sigrid Bernson Kategori: Din kropp, Ditt val, Fritid, Jobb, komma i form, Okategoriserade, tjej, vänner | Etiketter: , , | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

Barnasinne och lägerhjärna

 1. Frida skrev den

  Hej Sigrid! Har försökt hitta någon kontakt till dig. Skulle så oerhört gärna vilja ha din hjälp med vår dans inför bröllopet. Har följt dig i leta dance och du verkar så härlig 🙂 Hur kan man få tag i dig?

  Med vänlig hälsning
  Frida

 2. Linda skrev den

  Hej Sigrid! Bara älskar din blogg och din person… Här kommer ett tips på ett par snygga stövlar jag såg… Funkar väl både på västkusten som i storstaden 🙂
  http://www.bort.nu/visa_annons.php/viking_gummistovlar_seglarstovlar_23080.htm

  Kolla in vet ja!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson