Sigrid Bernson

Tillbaka i människobyn

7 augusti, 2013 | Kommentera (0)

Nu är sommarens segling slut och jag är tillbaka i människobyn. Det är så mycket som jag vill blogga om.
Jag har bland annat läst en otroligt bra bok som heter “Ett sötare blod”. Den rekommenderar jag starkt och kommer även att skriva ett blogg inlägg som förklarar varför och vad den handlar om. 🙂

20130807-224434.jpg
Idag startade jag dagen med ett träningspass hemma på 30 minuter och sedan en 50 minuter lång PW. Efter att ha varit på en liten ö med ganska dåliga tränigsmöjligheter så var det skönt att få röra lite på sig igen.

Postad: 7 augusti, 2013 Av: Sigrid Bernson Kategori: Forma kroppen, komma i form, Okategoriserade, tjej, Träning | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson