Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Sigrid Bernson

Kort träning är bättre än ingen!

28 augusti, 2013 | Kommentera (0)

20130828-174424.jpg
Nu när skolan har startat igen är det inte alltid lika lätt att få in träningen i schemat. Men som sagt, en kort träning är bättre än ingenting alls. Därför blev det ett snabbt joggingpass för mig idag.

Jag har bara ett halvår kvar på Calle Flygare nu. Känns både roligt och lite vemodigt. Men denna terminen har vi börjat med 40 minuters uppvärmning innan lektionstart. Det kan innebära styrketräning, smidighet eller kondition. Jag älskar det initiativet. Det är väldigt skönt resten av dagen om man känner att en del av träningen redan är avklarad på morgonen 🙂 Braaaaa beslut Calle Flygare, tummen upp!

20130828-173608.jpg
Dagens inspirationsbild.

Postad: 28 augusti, 2013 Av: Sigrid Bernson Kategori: Calle Flygare, Din kropp, Ditt val, Forma kroppen, Okategoriserade, Träning | Etiketter: , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)